Over ons

Hoi. leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website Handmade By Mimi.

Mijn naam is Nicole Ram en ik heb samen met mijn man Winus twee prachtige dochters. Wij wonen in de prachtige Zilverstad, Schoonhoven!

In 2018 kreeg ik de naaimachine van mijn oma, een mooie Lewenstein en ik was op slag verliefd. Hij had wat liefde nodig na lang stil te hebben gestaan, maar dat heeft die gehad.

Na een aantal naailessen had ik mijn aller eerste jurkje genaaid voor mijn dochter en wat was ik trots. Ik kreeg ook super leuke reacties daarop. Mijn hobby was geboren. Langzaam ging ik ook voor vrienden en familie kleding maken en kreeg ik steeds meer aanvragen. 

Al enige tijd loop ik met de gedachten om daar iets mee te doen. En nu is het moment dan daar. Een eigen website (ben super trots) met prachtige en goede kwaliteit stoffen. En heel eerlijk, het had nooit gelukt zonder mijn handige ict man. Niet te vergeten het model die de kleding aan heeft is mijn prachtige dochter Lizzie.

Nu ik Lizzie haar naam laat vallen zal ik ook vertellen dat zij degene is waar “Mimi” vandaan komt. Alles boven haar hoofd, muts/paraplu/capuchon was allemaal mimi, zo schattig en daarom ook de naam geworden van mijn bedrijf.

Ik hoop dat jullie mijn website net zo mooi vinden als ik en er komt nog meer moois bij, want ideeën zijn er genoeg. Houd de social media in de gaten !!!